Giethoorngids
Webgids > Cosmetische chirurgie

Cosmetische chirurgie

Rubrieken

Borstvergroting - (5) Botox - (3) Liposuctie - (3)

Links

Cosmetische, Plastische en Esthetische Chrirurgie

Op deze website treft u erkende en vooraanstaande klinieken voor Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie en Esthetische Chirurgie en plastische-, cosmetische- en esthetische chirurgen. Zij zullen u elk met een eigen visie en identiteit uitgebreid informeren over de mogelijkheden van behandelingen en hun specialisme.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Klinieken

Overzicht Ziekenhuizen, Privéklinieken, Plastische Chirurgie en Cosmetische correcties in Nederland. Onafhankelijke informatie en tips alsmede een compleet overzicht van toonaangevende klinieken en ziekenhuizen.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Poseidon-kliniek.nl

Bij de Poseidon Kliniek zijn 's werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van haartransplantie werkzaam. Poseidong werkt samen met verschillende experts over de hele wereld en heeft daarmee een behandeling van wereldklasse ontwikkeld. Poseidon traint al haar artsen zelf. Poseidon is erg streng in de arts-selectie-procedure om zo te verzekeren dat u alleen echte specialisten ontmoet.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Priveklinieken

Uw bron van informatie over privé-klinieken in Nederland, België en de rest van de wereld. Samengesteld door artsen en geadviseerd door medische hulpverleners geven wij u de laatste informatie over behandelingen in privé-klinieken en alles wat daar mee samenhangt.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Wellness Kliniek

Bij uw aankomst in de Wellness Kliniek treft U een fijne, luxueuze sfeer. U wordt begroet door vriendelijk, goed opgeleid personeel dat klaarstaat om aan al uw vragen en verwachtigingen te voldoen. Onze staf geeft U gedurende de hele duur van uw behandeling, en ook daarna, steun en begeleiding.

Reviewen Waarderen Favorieten Report