Giethoorngids
Webgids > Gebitsverzorging

Gebitsverzorging

Links

Brite Smile To Go

Brite Smile To Go is dé nieuwe manier om uw tanden op eenvoudige wijze daadwerkelijk witter te maken, waar en wanneer u maar wilt. Het is eenvoudig in gebruik, met een fantastisch resultaat binnen twee weken..

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Colgate

Welkom in de wereld van Colgate-Palmolive. Wereldwijd onderstrepen Colgate medewerkers het belang van drie kernwaarden: Zorgzaamheid (Caring), Global Teamwork en Constante Verbeteringen (Continuous Improvement).

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Denttabs - alternatief voor tandpasta

Het unieke gebitsverzorgings-systeem met het allereerste tablet tegen cariës. Denttabs komt via het Internet direct bij u in huis. Met Denttabs gebitsverzorgingstabletten beschikt u over het gezonde alternatief voor traditionele tandpasta.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Sensodyne

Voor een goede gebitsverzorging bent u bij Sensodyne aan het juiste adres. Sensodyne is al meer dan veertig jaar de specialist op het gebied van gevoelige tanden. Sensodyne biedt een compleet assortiment producten voor een effectieve bescherming en behandeling van de gevoelige tanden. Het is niet voor niets dat 93% van de tandartsen Sensodyne adviseert bij gevoelige tanden.

Reviewen Waarderen Favorieten Report