Giethoorngids
Webgids > Haarverzorging

Haarverzorging

Rubrieken

Kapsalons - (7)

Links

Coiffure award

De Coiffure Award is de meest prestigieuze haarmodewedstrijd voor kappers in Nederland. Organisatoren Schwarzkopf Professional en Vakmagazine Coiffure ontvangen ieder jaar meer dan 2.000 prachtige foto’s. Zij dingen allemaal mee naar de befaamde titel: 'Hairdresser of the Year'.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Haarverzorging tips

Wanneer heb je fijn haar? Wat is dan een geschikt kapsel en wat is de goede verzorging? Zin in een nieuw kapsel? Bekijk hier wat de laatste haar trend, lengte en kleur is.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Lofty haarwerken

Luxe modepruiken in synthetisch haar: Direct een ander model, direct voller en langer haar en direct een andere kleur. Steeds meer mensen kiezen voor een pruik, en niet alleen om er b.v. tijdens een avondje uit of een feestje er eens heel anders uit te zien, natuurlijk ook voor permanent gebruik zijn LOFTY-HAARWERKEN ideaal. En dat zijn echt niet de pruiken die we van vroeger kennen. Laat uzelf verassen....

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Schwarzkopf

Ontdek: Inspirerende haartrends, de laatste catwalk shows, de nieuwste professionele producten en de beste salon ondersteuning. Schwarzkopf Professional zet de toon voor de nieuwste trends in haarmode, geïnspireerd door de fashion weeks in New York, Milaan, Parijs en London. Onze hoog gekwalificeerde producten zijn een perfecte aanvulling op deze haartrends en worden gebruikt door stylists en session teams over de hele wereld.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Stijltang kopen

Op zoek naar een stijltang of krultang? Dan zit hier u goed. Mooi steil en glad haar binnen enkele minuten. Style je eigen haar in een handomdraai. Binnen enkele minuten kunt u nu thuis uw eigen haren stijl en glad krijgen. Welke vrouw droomt hier nu niet van? Vanaf nu gewoon zelf je haren in model brengen voor een avondje uit!

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Vakmagazine Coiffure

Coiffure is het vakmagazine voor de professionele kapper die op een creatieve manier met zijn vak omgaat. Coiffure is een spraakmakende en inspirerende informatiebron voor zowel de eigenaar als de medewerker in de kapsalon. Coiffure brengt de nieuwste internationale trends op het gebied van haarmode, technieken en producten. Daarnaast informeert Coiffure 11 maal per jaar over de belangrijkste ontwikkelingen in de kappersbranche.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Veluws Haar Instituut

Aandacht besteden aan jezelf. Er goed uit willen zien. De moderne consument kan tal van kanten uit om visuele accenten aan te brengen aan het eigen uiterlijk. Een bezoekje aan de schoonheidsspecialist, de kapper, de regulerende tandarts en de sportschool zijn inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Sterker nog: van een face lift kijkt ook al niemand meer op. In dit moderne denken past ook een bezoekje aan het V.H.I. Waarom niet?

Reviewen Waarderen Favorieten Report