Giethoorngids
Webgids > Massage

Massage

Rubrieken

Opleiding - (2)

Links

Het Massagepunt

Het MassagePunt biedt meer dan 10 verschillende soorten massages uit alle delen van de wereld. Tevens biedt Het MassagePunt een infrarood sauna, zonnebank, massagestoel en een gezellige winkel met massageartikelen en puur natuurlijke producten (o.a.LakShmi) voor hem & haar op het gebied van complete gezicht- en lichaamsverzorging.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Hotstone massage

Hier vindt u informatie over de Hotstonemassage, Lava stone massage, La stone massage en Yoa stone massage met de adressen in Nederland en België waar u kunt genieten van zo'n weldadige massage. Zelf de Hotstonemassage leren? Kijk hiervoor bij Hotstonemassage workshop.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Job massage

Ontdek de toegevoegde waarde van massage. Voorkom ziekteverzuim, stimuleer teamwork en geef u medewerkers de gelegenheid tot ontspanning. Wat Jobmassage betreft, heeft u het zelf in de hand. De oplossing is verrassend eenvouding en zeer effectief; stoelmassage in uw bedrijf. Jobmassage is een massagebureau dat gespecialiseerd is in het verzorgen van stoelmassage op het werk.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Massage olie voor proffesionals

Webcosmetics produceert en importeert massage-oliën, basis-oliën, etherische oliën, en maceraten. Webcosmetics levert zonder tussenkomst van winkels. Daardoor kunnen wij u scherpe prijzen bieden.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Reserveermasseerlijn

Genieten van ontspanning is u omringen door vertrouwde dingen. Een ontspanningsmassage in uw eigen huis, kantoor, hotel of vakantiebungalow. De ReserveerMasseerlijn biedt een volledig pakket aan massagediensten waarbij het gevoel van totale ontspanning in uw eigen omgeving optimaal naar voren komt. U hoeft de deur niet meer uit, want aan alles is gedacht: massagetafel, massage-olie, handdoeken en rustgevende muziek worden meegenomen.

Reviewen Waarderen Favorieten Report