Giethoorngids
Webgids > Nagelverzorging

Nagelverzorging

Rubrieken

Acrylnagels - (1) Lakken - (3) Nagelbijten - (2)

Links

Herome

Miljoenen vrouwen over de gehele wereld zweren inmiddels bij Herôme Nagelverharders. Wekelijks bereiken ons e-mails en verzoeken vanuit de hele wereld of de Nagelverharders in het desbetreffende land te koop zijn. Herôme, beroemd geworden met de 'Nagelverharder in het blauwe doosje', heeft inmiddels meerdere verschillende soorten nagelverharders. Inmiddels heeft Herôme een complete nagel- en handverzorgingslijn. Herôme is marktleider in vele Europese landen.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Nagelverzorgingsproducten shop

Perfect Nails is distributeur van alle EzFlow en Nail Perfect nagelproducten en probeert zoveel mogelijk uit voorraad te leveren.Perfect Nails is een nagelgroothandel en levert in eerste instantie aan nagelstudio´s en beginnende nagelstylisten.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Populariteit nagellak

Kleurloos, zachtroze, rood, groen, zwart of pimpelpaars – nagellak maakt de laatste jaren enorm furore. Toch gaat het hier nu eens niet om de actuele modekleuren, maar over de inhoud van die aanlokkelijke flesjes en de verwerking daarvan.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

ProfNail het vakblad voor nagelverzorging

Het vakblad voor professionele hand- en nagelverzorging. De redactie van Prof Nail werkt de site regelmatig bij, zodat hier altijd actuele informatie over het nagelvak te vinden is.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Snel droge nagels na het lakken!

Bent u het beu om altijd maar te wachten totdat uw nagels droog zijn? Dat is nu verleden tijd met deze voordelige nageldroger. Deze nageldroger zorgt ervoor dat uw nagels snel droog zijn.

Reviewen Waarderen Favorieten Report